همسة عتاب


مع تحيات الادارة LoOoOza

همسة عتاب

خطب .دروس.احاديث.كل ما يخص. الاسرة. المصرية
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول
اهلا ومرحبا بكم فى منتدى همسة عتاب اتمنى للجميع التوفيق وان تقضوا اوقات سعيدة مع تحيات ( LoOoOza )
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
»  نكت موت من الضحك روعة
الإثنين مايو 09, 2011 12:44 pm من طرف محمد العسيلى

» نكت جميله ورائعه
الأربعاء أبريل 06, 2011 1:09 am من طرف محمد العسيلى

» أرنب من غير اسنان
الأربعاء أبريل 06, 2011 12:36 am من طرف محمد العسيلى

» الحب بين الواقع والخيال
الثلاثاء أبريل 05, 2011 12:19 am من طرف محمد العسيلى

» دجاج بالزعفران على طريقة الإيرانية بالصور
الثلاثاء يونيو 08, 2010 2:11 pm من طرف بنوتة كوول

» إيطاليا وفرنسا وتركيا تتسابق على يورو 2016
الجمعة يونيو 04, 2010 10:32 am من طرف سى فورس

» حقوق الاخوة فى الله
الجمعة يونيو 04, 2010 10:31 am من طرف سى فورس

» لحظة من فضلك!
الجمعة يونيو 04, 2010 10:31 am من طرف سى فورس

» منتخب البرازيل يصل إلى جنوب أفريقيا
الخميس يونيو 03, 2010 5:35 pm من طرف بنوتة كوول

المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 251 بتاريخ الثلاثاء مايو 04, 2010 4:24 am
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
KiNg SaMeH
 
yuri
 
LoOoOza
 
محمد العسيلى
 
ana 7abibat baba
 
عاشق أللؤلؤة
 
نيللي علي
 
البرنسيسه
 
ROoOz
 
ميروووو
 

شاطر | 
 

 البفتيك

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ana 7abibat baba
عضو فضى
عضو فضى


دعائك :
المزاج :
مكان الاقامة : الرياض
الجنس : انثى
الدلو عدد المساهمات : 274
نقاط : 388
تاريخ التسجيل : 14/01/2010
العمر : 29
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : الانترنت
تعاليق : _________

مُساهمةموضوع: البفتيك   السبت أبريل 24, 2010 10:30 pm

المقادير:
نصف
كيلو بفتيك- بصلة متوسطة مفرومة- ملح+فلفل اسود- عصير ليمونة
اوممكن
نستبدله بملعقتين كبار خل- 2بيضة مضروبين وعليهم ملح وفلفل- بقسماط- زيت
للتحمير


























الطريقة:
بصي
يا ستي هتجيبي البفتيك وتغسليه كويس من الدم بتاعه وبعدين تبتدي
تدقيه
بايد الهون عشان يسهل سواه

هتجيبي
البصلة المفرومه وتحطي عليها الملح والفلفل الأسود وعصير
اللمونة أو زي ما اتفقنا
معلقتين الخل لو مفيش ليمون

تحطي
البفتيك في طبق كبير وتحطي عليه التتبيلة السابقة
ويضع في الثلاجة من ساعة
الي ساعة ونصف

تطلعي
البفتيك من الثلاجة وتحطي قطعة بفتيك في البيض
وبعدين في البقسماط لحد ما
تخلص الكمية كلها

تجيبي
طاسة وتحطيها علي النار وتحطي فيها شوية زيت
حلوين يعني مش حبة صغيرين
ويفضل يكون زيت درة وتسيبيه يسخن جامد علي النار وبعدين
تحطي البفتيك ويراعي عند
وضع البفتيك في الطاسة يكون علي نار هادئة عشان يستوي من
جوه ومن بره
يوضعالبفتيك
علس كل وجه 10 دقايق علي نار متوسطة حتي يتم نضجه ويحمر من الخارج

ينشل
البفتيك من الزيت
ويوضع علي ورق نشاف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
LoOoOza
Admin
Admin


دعائك :
المزاج :
مكان الاقامة : المنصورة
الجنس : انثى
الاسد عدد المساهمات : 878
نقاط : 1130
تاريخ التسجيل : 04/10/2009
العمر : 27
الموقع : http://hamst-3tab.banouta.net
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : طالبة
تعاليق : لا تندم على حب عشته حتى لو ترك لك ذكرى مؤلمة فان الورود ان جفت اوراقها لا تنسى انها منحتك يوما عطرها

مُساهمةموضوع: رد: البفتيك   الخميس أبريل 29, 2010 3:48 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://hamst-3tab.banouta.net
 
البفتيك
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
همسة عتاب :: قسم المراة :: المطبخ-
انتقل الى: